Portfolio


Plantpower.nu

Plantpower.nu


In opdracht van Plant Power heb ik hun eerste website opgebouwd met het Craft CMS om de inhoud te beheren. De focus lag vooral op de opbouw van de website vanuit het design dat is gemaakt door Mick Ontwerpt. Ik ben erg blij met het resultaat en was hard nodig gezien de groeiende interesse in plantaardig eten.

Bekijk de website van Plant Power

Munisense.com

Munisense.com


De splinternieuwe website voor Munisense is nu bereikbaar via munisense.com, munisense.nl en munisense.net! Voor dit grote project heb ik mij verder verdiept in Craft CMS, Twig, Bootstrap en CSS. De site is opgedeeld in verschillende domeinen met elk hun eigen kleur. Over de hele website is de indeling over het algemeen hetzelfde zodat men snel weet waar hij of zij moet zoeken.

Portfolio Website

Portfolio Website


Mijn alternatieve portfolio website. Het design is geïnspireerd op de tile-designs die ik eens tegen kwam op andere websites, vervolgens nam ik mij voor het zelf te bouwen met behulp van jQuery. Te zien op portfolio.gerbenboersma.com.

Horecasense.nl

Horecasense.nl


Product-website voor Horecasense, een product van Munisense. Bezoek de website op www.horecasense.nl of www.horecasense.be.

Fabenz.com

Fabenz.com


Website voor de verkoop van antieke designmeubels uit de eerste helft van de twintigste eeuw en later. Bezoek de site op www.fabenz.com.

Automarshalling App

Automarshalling App


In opdracht van Munisense maakte ik in HTML en jQuery een webapplicatie die de informatie van meetinstrumenten weergeeft. Deze meetinstrumenten houden de veiligheid van deelnemers aan motorcrossen in de gaten. Het is een geautomatiseerd systeem dat probeert te behoeden dat deelnemers door geblokkeerd zicht op elkaar crashen. De app is geheel responsive en werkt op elk apparaat.

Munisense Geluidsbrochure
Munisense Leaflets Set over geluid
Deze foto's zijn bedoeld voor weergave in drukwerk en op websites.
Motorcross Sound Measuring Kit
Class 1 Sound Meter Kit
Tablet & Tablethoes
Set nesting tables B9
Ultra rare Avant Garde d3 side table
Cor Alons coffee table
Voor een uitgebreidere collectie van al mijn kunst kan u terecht op portfolio.gerbenboersma.com.
Safe From Harm
Underground
The Idea Collective / Collection of Ideas #2
The Idea Collective / Collection of Ideas #1
When Me and Gravity had an Agreement
Sunset City
Burnt Revelation
Spiral City
Vlot
Up to the City #1
Stadvissen
A New Look on the Matter
A12
Composition with Bottle and Balloons
Hostal
Glass Shards

Contact

Vul onderstaand formulier in of stuur een email naar:
contact