Diensten


Drukwerk

Drukwerk

Drukwerk kent verschillen met webdesign en andere digitale vormgeving. Maar omdat ik zowel daar bekend mee ben als met alle overeenkomsten ertussen kan ik voor u een passend geheel maken van website en brochure. Voor al het kleine drukwerk kan u bij mij terecht. Neem een kijkje in mijn portfolio voor een impressie.

Fotobewerking

Fotobewerking

Met mijn ervaring met Adobe Photoshop en Lightroom kan ik foto's bewerken en zo manipuleren tot het gewenste resultaat. Normale reparaties of retouchering maar ook collages van fotocombinaties behoren tot de mogelijkheden.

Fotografie

Fotografie

Fotografie doe ik voornamelijk ondersteunend. Als u bijvoorbeeld een product op uw nieuwe website wilt tonen kan ik daar voor zorgen. Voor een laag bedrag leg ik voor u uw producten vast voor gebruik in zowel drukwerk als op internet. Enkele voorbeelden kan u hier bekijken.

Video editing

Video editing

Mijn passie voor het maken van film was er al vroeg bij. Inmiddels heb ik er een cursus, een stage en een jaar bij de HKU in de studierichting van speelfilm aan ervaring bij. Een bedrijfsfilm, reclame of instructie-video's kunnen allemaal door mij worden gemaakt. Ook ben ik goed thuis in animatie, waar ik Adobe After Effects voor gebruik. Voor enkele voorbeelden kan u hier bekijken.

Webdesign

Webdesign

Voor u maak ik voor een laag tarief een mooie overzichtelijke website. Veel websites zijn tegenwoordig bondig qua inhoud en visueel aantrekkelijk. Met mijn kennis van HTML, Javascript, CSS, jQuery en Craft bouw ik voor u een mooie website. Kleine websites voor een product of grote websites voor uw bedrijf, alles is mogelijk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of kijk hier voor enkele voorbeelden.


Een goede website is duidelijk, makkelijk en snel te navigeren en laat snel zien waar uw bedrijf voor staat en wat het te bieden heeft. Afhankelijk van uw diensten zal u een website van één of enkele pagina's of een uitgebreide website met verschillende functionaliteiten nodig hebben.

Tegenwoordig heeft elke website met veranderende inhoud een Content Management System (CMS). In de loop der jaren zijn er hier veel verschillenden van verschenen. Mijn keuze is sinds enige tijd Craft. Craft is een zeer dynamisch en handig te gebruiken CMS voor zowel u als voor mij als designer. Het CMS heeft een zeer uitgebreide functionaliteit en ik kan het voor u op precies de juiste manier inrichten. Geen overbodige functies en geen lastig te gebruiken CMS.Contact

Vul onderstaand formulier in of stuur een email naar:
contact